Periodisme

Tarragona21 (també) és homofòbia

Després de la meva estada professional en forma de becari-precari en aquest mitjà farà un any (tot just ara fa un any, de fet), cada cop m’avergonyeixo més del que és aquest pamflet sociata. Però a banda de la seva manca de qualitat periodística, que és evident i apreciable per tothom (inclosos els mateixos periodistes que hi treballen), avui he vist com van un pas més enllà. Quan van fer la reconversió al febrer van afegir-hi seccions d’aquelles que podries trobar-te en qualsevol diari gratuït de les grans ciutats, parlant de sexe, que si no t’agrada la política almenys tens aquestes altres informacions per passar l’estona al metro. Suposo que així també volien mostrar la seva cara més progre, tot demostrant que no són com aquells de l’Opus.

I és clar que hi ha diferència entre un article com aquest i un altre com aquest! El primer va signat, això per començar, i no respecta la voluntat d’altres persones que puguin bonament anar despullades. Vaja, una opinió reaccionària més a la qual per desgràcia a Tarragona ja hi estem acostumats. El segon, així més progre com ja deia, fa encara més vergonya. Parla del nudisme com allò desconegut, quan si parles amb qualsevol tarragoní segur que coneix algú que en sa vida ha anat algun cop o bé a la Savinosa o bé a les cales del Bosc de la Marquesa (nota: no només a la Waikiki -Cala Fonda- s’hi pot fer nudisme). El to modernet dels articles anteriors del que no té collons d’escriure amb el seu nom i ho fa amb el sobrenom de Doctor Canutillo (en espanyol, que mola més) s’esfuma ràpidament, sembla com si ens alliçonés en un fet estrany, estrambòtic.

El millor de l’article, però, és això:

-Informa’t abans d’anar a una platja nudista, perquè hi ha de dos tipus: heterosexuals i gays. Ves amb compte, que després pots arribar i emportar-te una sorpresa…

Primer que la paraula anglesa gay en català és gai, i segon que aquest argument és exactament el mateix que el típic homòfob que no té amics gais per si l’assalten en qualsevol moment. Tarragona21, aquell diari progre, és homofòbia. A banda de sociata, poc honest, antiperiodístic, és homofòbia. Si és que és ben cert que ni els que s’autoanomenen d’esquerres se’n salven, dels comportaments típics de l’Església.

Estàndard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s